Тейлър Хил е един от Ангелите на Victoria's Secret,

...
  Тейлър Хил е един от Ангелите на Victoria's Secret,
Коментари Харесай

Ангел на Victoria's Secret изуми света със снимка, всички се възхитиха от нея

 

Тейлър Хил е един от Ангелите на Victoria's Secret, които сякаш остават в сянка, въпреки че е към този момент четвърта година част от плана.

22-годишната моделка напуща учебно заведение едвам на 14 години. Но твърди, че това не е нещо, за което да съжалява, тъй като била малтренирана от съученици. 

Всъщност историята на Тейлър е тъкмо като тази на грозното патенце, което се трансформира в хубав лебед. Наричали я " високата, слаба Тейлър " и никой не я харесвал.

Въпреки всичко, което знаем за стилните среди, Тейлър твърди, че точно в средите на Victoria's Secret се е почувствала вкъщи си, а другите модели счита за нейно семейство. 

И в случай че до тук не ни е убедила, че е нормално момиче със орис като на всички нас, Тейлър разгласява своя фотография без грим:

На нея, както се вижда, е без грим. Моделката има акне, черни кръгове към очите и в последна сметка надалеч от лъскавия образ, в който сме привикнали да я виждаме:

Напълно в унисон със актуалните разбирания, Тейлър срещна единствено и само схващане и поддръжка. Хората я поддържаха в нейната почтеност. Явно в действителност светът става по-добро място. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР